Despre mine


Am cunoscut produsele Panarom în 2018, pe o bază „aleatorie”, iar de atunci viața mea este de neînchipuit fără uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, hidrolate. Folosesc chintesențele plantelor nu doar din cauza profesiei mele, ci pentru că efectul și parfumul lor m-au captivat odată pentru totdeauna.

Dacă miroși o sticlă o să vezi, lumii noi se vor deschide pentru tine. Pentru că ajută să amintești, să recunoști, să supraviețuiești și să rezolvi problemele mai ușor. Este ca și cum planta respectivă comunică puțin cu tine și comunică ceea ce este chemat și pentru ce ești chemat tu în universul asta. Ameliorează stresul, tensiunea din tine, îți calmează durerea, dezinfectează, reduce inflamația, ajută la stagnarea mentală, calmează și încurajează.

De ce produsele Panarom?

În primul rând, fiecare produs se bazează pe calitate, este realizat în mod competent din surse testate, naturale, ingrediente active vegetale cu o puritate de 100%, ceea ce înseamnă că nu se adaugă sau se ia nimic din el. Conține întreaga esență a plantei.

Cred că acesta este secretul, simplitatea și esența. Pentru asta mă străduiesc și eu în profesia mea și în viața mea personală.

Încearcă produsele, fă-ți un ulei de corp, o cremă de față, spray de cameră sau orice ce are nevoie sufletul tău.

Vreau să te ajut cu asta. Pentru a evoca arome minunate acasă, tratați pielea bebelușului cu creme naturale și răsfățați-vă pe voi și familia cu ingrediente naturale de calitate.

Nu ezitați să mă contactați pentru orice întrebări ați putea avea!


Cu drag,

Kinga